Az Őrség szívében, a "hűség falujában", Kercaszomoron, a szlovén határ mellett töltheti szabadságát, nyugodt, szép környezetben.
Az Őrségi Nemzeti Park páratlan szépségű természeti környezetében, tiszta levegőjű, érintetlen, békés tájon várjuk vendégeinket.
Ha igazi pihenésre, csendre vágyik, látogasson el hozzánk.
Az aktív kikapcsolódást kedvelők is megtalálják számításukat, a gyalogos túrák / Kék túra útvonal, Szent Márton zarándokút/ áthalad falunkon.
Közel 1 hektáros területen, domboldalon áll a "kódisállásos" teraszos ház.
Közel százéves múltjáról a gyönyörű boltíves pince tanúskodik. Itt volt az akkoriban gazdag falu kocsmája, boltja.
Az elülső teraszról gyönyörű kilátás nyílik a Kerca patak völgyére, a távoli erdőkre. Vendégházunk 2 teljesen különálló lakrészből áll. A nyugati 80m2 teljesen felszerelt oldal a vendégeké, a keleti oldalon a házigazda lakik.
2,5 szobában, amelyből az egyik nappali is, 4+1 főnek nyújtunk kényelmes szállást télen, nyáron. A vendégoldal elől és hátul is bejárattal rendelkezik, a nappaliból egyből a teraszra, a természetbe lehet lépni. Parkolni lehet közvetlenül a bejárat mellett. Nagyrészt fenyőbútorokkal berendezett 2 külön ágyas szoba, egy franciaágyas szoba nappali garnitúrával, kandalló, jól felszerelt konyha, nagy étkező, zuhanyzó, WiFi, TV szolgálja a vendégek kényelmét. Hátul található a tűzrakó hely, a fészer tűzifával, bográccsal, nyársakkal, grillel.
Focipálya, vegyesbolt a közelben. Horgászó helyek, strand a közeli tavaknál, a magyar és szlovén oldalon is termálfürdők.
Lovaglás és kerékpáros útvonalak, gombászó tábor a természet kedvelőinek. Műemlékek, fazekasok, korongozás a múlt kutatóinak. Megkóstolhatók a vidékre jellemző ételek, dödölle, hajdina, tökmagolaj, kézzel nyújtott rétesek, kecskesajt az ínyenceknek, vadak és a kihagyhatatlan vargánya gomba.
Ezernyi látnivaló a Vendvidéken, a közeli Ausztriában, vagy Szlovéniában.SPILÁK VENDÉGHÁZ - másik vendégházunk honlapja